Ο δρόμος για να πετύχεις τους Στόχους σου!

Οι παρακάτω υπηρεσίες μας θα αποτελέσουν σημαντικό συστατικό για την ενίσχυση της προσπάθειάς σου. Επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς λεπτομερώς για τη καθεμία

Διατροφική Εκπαίδευση-Coaching

Η καθοδήγηση που χρειάζεσαι

Μια επιτυχχημένη διατροφική παρέμβαση δεν εξαρτάται απο το μέγεθος ή τη ταχύτητα απώλειας βάρους ή την ταχύτητα επίτευξης του στόχου. Η μακροχρόνια διατήρηση του αποτελέσματος είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας. Γιατό μέσα απο τη σωστή εκπάιδευση και καθοδήγηση θα σου δείξουμε το δρόμο για την μόνιμη διατήρηση του στόχου σου.

Αναλυτική Αξιολόγηση  Σύστασης Σώματος

Απέκτησε το Σώμα που ονειρεύεσαι...

Μέσα από μεζούρες μέτρησης και του σύγχρονου λιπομετρητή Tanita MC780 μάθε λεπτομερώς τη σύνθεση του σώματος σου τόσο στο σύνολο όσο και σε κάθε μέρος του.

Αξιολόγηση Υγείας & Μεταβολικού Προφίλ

Γνώρισε το Μεταβολισμό σου...

Μέσω της Έμμεσης Θερμιδομετρίαςμπορούμε να υπολογίσουμε τον Ενεργειακό Μεταβολισμό Ηρεμίας σου. Μάθε τις ανάγκες που  χρειάζεσαι καθημερινα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα

Εξατομικευμένη 

Διατροφική 

Παρέμβαση

Η διατροφή σου..το Φάρμακό σου!

Ξεκίνα δυνατά, αλλάζοντας τις διατροφικές σου συνήθειες σήμερα κιόλας με τη βοήθειά μας. Οποιαδήποτε και αν ειναι η τρέχουσα διατροφή σου, θα σε βοηθήσουμε μέσα από το  πρόγραμμα διατροφής το οποίο είναι βασισμένο πάνω σου να αλλάζεις ριζικά εύκολα και αποτελεσματικά τη διατροφή σου.

Εργομετρική Αξιολόγηση

Μέτρα τη Φυσική σου Κατάσταση

Με τη βοήθεια της έμμεσης θερμιδομετρίας μπορούμε να μετρήσουμε και να αξιολογήσουμε τη φυσική σου κατάταση μέσω της Καρδιαναπνευστικής ικανότητάς σου (Cardiorespiratory Fitness-Vo2max).